Rent green. hibrid és zöld rendszámos autók

Foglaljon most, próbáljon ki minket! Az első nap most csak 4990 Ft, bármely autónkra.

Akció

Töltsd ki pár kattintással, kevesebb mint 1 perc alatt az alábbi kérdőívet és máris az Öné a 8000 és 25000 Ft közötti kedvezmény.

Mitől függ a kedvezmény mértéke? Alapvetően Tőled, hiszen minél szebb autót választasz, a kedvezmény annál több. Most könnyű dönteni, hiszen Neked az első nap mindenképpen csak 4990 Ft-ba kerül, és bármit választhatsz! A kedvezmény 1 napos bérlésre is vonakozik.

Kérem a kedvezményem!

Még nem döntötted el, hogy mikor bérelsz? Ezt nem is kell még eldönteni. Viszont mivel ez a kedvezmény akár 80%-os is lehet, nem tudjuk mindenkinek odaadni. Csak korlátozott számban és ideig elérhető, úgyhogy ha érdekel, de még nem állsz készen a döntésre, nincs semmi baj, biztosítsd be magadnak a kedvezményt, mert ez csak az első 50 felíratkozó számára érhető el.

Akciónkat igénybe tudod venni, ha a kiválasztott gépjármű szabad, korábban még nem vetted igénybe az akciót és megfelelsz a biztonsági előírásainknak, rendelkezel jogosítvánnyal, személyi igazolvánnyal, lakcímkártyával és bankkártyával, hogy előengedélyezni tudjuk a kauciót. Illetve feliratkoztál a hírlevelünkre.

Visszavonásig, de legkésőbb 2018. január 31-ig érvényes!