Tiéd az út! Több mint autókölcsönző!

Foglaljon most téli árakkal a nyári szezonra! Áraink azonnali fizetéssel

Kárügyintézés

Összetört az autója? Jó helyen jár! Hívjon minket, és segítünk Önnek visszanyerni a mobilitását.

Díjmentes kárügyintézés csereautóval

Hívjon minket most! 06703102456

kicsereljuk megjavituk elintezzuk

Megjavítjuk sérült autóját az ország egyik legjobb műhelyében.

Kicseréljük szervizben lévő járművét bérautóink egyikére.

Elintézzük Ön helyett a biztosítással kapcsolatos teendőket.

 

Az ország egyik legjobb fényező-és karosszérialakatos-műhelyében, gyári technológiával javítjuk autóját. A legmodernebb technológiát alkalmazzuk, hogy autója újra visszanyerje régi fényét.

  • A computeres színkeverésnek köszönhetően pontosan az eredeti, gyári összetételben, egyedileg keverjük ki az Ön autója színét.
  • A lézerpadnak köszönhetően az elcsúszott karosszériaelemek a szabad szemmel nem követhető pontossággal kerülnek vissza eredeti helyükre.
  • A hőkamrás szárítás gondoskodik arról, hogy a fényezés tökéletesen sima, egyenletes és porszemmentes legyen.

Ne próbáljon egyedül intézkedni a biztosítónál!

Sokan azt hiszik, hogy iskolázott emberek lévén maguk is el tudják intézni kárügyüket. Az igazság ezzel szemben az, hogy sokszor az ügyfél tapasztalanságát kihasználva a biztosító nem, vagy csak jóval kevesebbet fizet. Velünk tehát nemcsak időt és energiát takarít meg, hanem ez a legbiztosabb módja annak, hogy hozzá jusson jogos követeléséhez. Ráadásul ügyintézés közben sem kell nélkülöznie az autózás kényelmét!

Hívjon minket és akár 2 órán belül újra autózhat!

autóbérlés Budapest

Válassza ki bérautóink közül az Önnek megfelelőt erről az oldalról! Ha megvan, akkor pedig már csak annyit kell tennie, hogy felhív minket a 06703102456-os számon. Minden eset egyedi, ezért a károsult főleg stresszhelyzetben sokszor nem tudja, mi lenne a legjobb megoldás, de kárügyintézésben jártas kollégáink gyorsan és higgadtan mérik fel, hogy mi kell Önnek ahhoz, hogy a legjobban járjon. Rendezett, egyértelmű jogalap esetén azonnal eljárunk a biztosítónál az Ön érdekében. Tudta?

Totálkár esetén akár 30 napig ingyen bérelhet autót!

Mi számít totálkárnak? A biztosító által használt fogalmakat az alábbi oldalakon ismerheti meg:

Totálkár  és  Gazdasági totálkár

30 napja van beszerezni a másik autót. Vagy ezt is ránk bízhatja. Az Ön igényeinek megfelelően megtaláljuk és beszerezzük következő autóját, kiszűrjük a piacról azokat a járműveket, amelyekkel csak bosszúsága lenne. Minden általunk beszerzett autó állapotát szavatoljuk és km futását garantáljuk. Így Ön, mire lejár a bérleti szerződése, újra saját autójában ülhet.

Hívjon most! 06703102456

További elérhetőségeinket a Kapcsolat oldalon találja.