Tiéd az út! Több mint autókölcsönző!

Foglaljon most téli árakkal a nyári szezonra! Áraink azonnali fizetéssel

Kisokos

Az autókölcsönzés feltételei
Autókölcsönzőnknél mindenki kölcsönözhet autót, aki már elmúlt 21 éves és legalább 2 éves jogosítvánnyal és érvényes bankkártyával rendelkezik, amin a kauciót zárolni tudjuk.

A kölcsönzés menete
Kiválasztja az Önnek tetsző árat illetve bérautó-kategóriát, és rendelését vagy telefonon, vagy autókölcsönzőnk honlapján keresztül egy azonnali árkalkulációt követően megteszi. Közben bármilyen kérdése merül fel, ügyfélszolgálatunkat minden nap reggel 7 és este 22 óra között eléri telefonon.

Egy automatikus e-maillel visszaigazoljuk megrendelését, és belinkeljük az autókölcsönzés részletes feltételeit. Majd 48 órán belül küldünk Önnek egy visszaigazoló e-mailt, melyben autókölcsönzését véglegesítjük.

A kért időpontra a bérautót a megadott címre szállítjuk – Budapest területén belül díjmentesen. Az autó átvételekor kerül sor a fizetésre, amelyet kártyával és készpénzzel egyaránt megtehet, viszont felhívjuk figyelmét, hogy a kauciót kizárólag bankkártyáról tudjuk befogadni.

Miért, hogyan kell a kauciót letennem, és mikor kapom vissza azt?
Azért kérünk kauciót, hogy minden ügyfélnek garantálni tudjuk ugyanazt a minőséget. Ha valaki nem kér ilyet, az valószínűleg azt jelenti, hogy az adott bérautó olyan állapotban van, hogy nem tud benne kárt tenni. A kauciót kizárólag bankkártyáról tudjuk befogadni.

Ne béreljen olyan cégtől, ahol készpénzben kérik a kauciót vagy nincs mód arra, hogy bankkártyán hagyja ott a kauciót. A bankok csak biztonságos autókölcsönző cégeknek engedélyeznek ilyen tranzakciókat, és garantálják az ön pénze biztonságát.

Miután a bérautót az átvételkorinak megfelelő állapotban leadja munkatársunknál, a kaució feloldását 1 banki munkanapon belül kezdeményezzük.

Hol tudom díjmentesen felvenni és leadni a bérautót?
A felvétel egész Budapest területén díjmentes! A Budapesten kívüli felvételi helyszínekért csekély különdíjat vagyunk kénytelenek felszámítani, melyről azonban a foglalásakor tájékoztatjuk.

Bérautóját a belváros két pontján (Széll Kálmán tér, Blaha Lujza tér) díjmentesen adhatja le. Leadásra egyéb helyen is lehetőség van (pl. reptér), ezért csekély különdíjat vagyunk kénytelenek felszámítani, melyről azonban a foglalásakor tájékoztatjuk.

Melyik kategóriát válasszam?
A kategóriákról bővebben ezen az oldalon talál leírásokat.