Tiéd az út! Több mint autókölcsönző!

Foglaljon most téli árakkal a nyári szezonra! Áraink azonnali fizetéssel

Melyik kategóriát válasszam?

Válassza az Economy kategóriát, ha főleg Budapesten belül, illetve rövidebb távokon használná bérautóját. Ezt a kategóriát válassza, ha 2-4 fő mobilitását kell biztosítani optimális költségek mellett, de fiatal baráti társaságok akár öten is előszeretettel bérlik ezeket az autókat. A bérautókban minden esetben ABS és legalább 4 légzsák gondoskodik a biztonságról, de az ESP-vel felszerelt kocsi sem ritka.

Ha nem szeret kapcsolgatni, és kuplungolni, az Automata bérautó kategóriát Önnek találtuk ki. Ilyen autót bérel a legtöbb tengerentúli ügyfelünk, akinek számítanak a baráti árak. VAgy Budapesten lakik, de megszokta az automata váltó kényelmét, és erről autóbérlésnél sem akar lemondani? Ezek szerint Ön igényes. de olyan is volt már, hogy egy ügyfelünk törött bal lába miatt választott ilyen bérautót.

Sok jó ember kis helyen is elfér, de Ön mégis inkább a nagyobbat választja? Önnek a Családi kategória az ideális. Céges autóbérlését ne bízza a véletlenre, bízza inkább ránk. Ezzel a kategóriával biztosíthatja kollégái vagy a saját igényes megjelenését, amely cége nevét a profizmussal, eleganciával köti össze.

Nagy kirándulásra készül? Kombi bérautóink ideálisak, ha a saját autó kicsinek bizonyul. De ha hirtelen kevés cégautó áll rendelkezésére, és néha termékmintát is kell szállítani? A céges reprezentációt is megalapozza a megfelelően választott autókölcsönző partner és bérautó.

Annak ajánljuk kombi, dízel automata autóbérlési kategóriánkat, aki várhatóan sok csomagot szállítana és emellett fontos neki a kényelem és az alacsony fogyasztás. Az új generációs automata váltóknak köszönhetően a modern diesel rendszerű motorok gyakran kevesebbet fogyasztanak kézi váltós társaiknál.

Ha néha nem elég egy átlagos személyautó, bérelhető kisbuszaink lehetővé teszik, hogy akár 9 személy utazhasson együtt, megosztva egymással az út élményeit és a költségeket. Az autóbérlés sokkal olcsóbb, ha nincs mindig szüksége kisbuszra. Az autóbérlésnél a bérlők megosztják egymással a bérautó illetve mikrobusz fenntartásának összes költségét, így csak a tényleges használat után fizetnek.